Klen uppdatering

Har legat sjuk sen jag kom hem från Norgeresan och har därför varit lite dålig på att uppdatera men nu ska det bli!

I går Onsdag så träffades vi återigen i Duved för lite flugfiske på land. Med oss denna gång så hade vi bland annat långväga gäster från Australien, av en händelse ville dom lära sig flugfiska och droppade in på butiken 20 minuter innan vi började. Riktigt roligt om än dock lite knepigt att lära ut på engelska men dom fick till snitsen och skulle sedan fiska sig ner genom Sverige till Stockholm och sen flyga hemåt.

För att kunna hålla lite statistik över hur många som kommer och är med på onsdagarna så vore det perfekt om du antingen anmäler intresse i butiken eller skriver en kommentar här på bloggen. Du är självklart välkommen även om du inte anmält dig men gör det gärna!

Nu har vi dessutom fyllt butiken med nytt och fräscht! Väggarna är fulla med Rapala, spinnare och drag så är det något du behöver så kan du ge dig tusan på att vi har det. Snart kommer också lite flugbindningsmaterial och därmed så kommer vi att börja med kurser inom detta.
Om det är något du är intresserad så ring eller maila så berättar jag mera.

Här kommer lite bilder från förra veckans prova-på

    

Det var några tappra själar som trotsade vädret och alla ville ha tips så det blev inte så mycket fotande men desto mer att visa och lära ut. Kul!

Skitfiske på er!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0