Nya märken!

Häromveckan blev det klart och en del grejor är redan beställda.
Vi är nu stolta återförsäljare av:


Skitkul med lite nytt och fräscht samt bra kvalité på skalkläder och annat smått och gott.

Nu är det som bekant vecka 9 och vi har överlevt de anstormande sportlovsfirarna från stockholm. Roligt med mycket folk i omlopp och det är många som har kommit in och hyrt skidor för en veckas semester.
Jag däremot ska på min lediga dag, onsdag, packa skotern med sambo, hund och fiskegrejor för att ta mig till fjälls och lura någon röding.



dagarna rullar på

Nu är dagarna längre igen!!
Liftarna har gått in i period två. Det innebär att högzon på Åreskutan ska hålla öppet om inte vädret ställer till det och alla liftar är öppna till 16:30. Allt detta för att solen går ner lite senare.
Fantastiskt!
Det som också gör tillvaron lite finare nu att det finns utrymme för riktiga långturer på skoter.

  

En sådan blev det dags för i tisdags då vi lastade med skidor, tält och mat på skotrarna och begav oss till fjälls. Det blev en skön tisdagskväll med ymnigt snöfall då vi sökte lä från det annalkande stormen och slog upp tältet. Vi hade det riktigt fint och vaknade upp till en strålande men mycket kall morgon, vår plan med att göra en topptur ställde vi in då pjäxorna inte kändes särskilt inbjudande så vi tog istället och gjorde en långtur på skotrarna.
Isarna i offerdalsfjällen var okej och nu när solen börjar värma så känns det lockande att nästa gång packa ner både isborr och pimpelspö.

Ha det fint!


RSS 2.0