Höstrusk!

Fortfarande är det väder som kan kallas höstrusk trots att det börjar lider mot advent och mitten av november är passerat.
Igår blev det en liten utflykt till indalsälven vid Lit. Lalle hade full fiskarmundering vilket iofs jag också hade men siktet för min del var inställt på fotande medans Lalle försökte på Öring. Vi såg några riktigt fina bitar som var upp och visade sig och det var härligt att komma ut en sväng! Det blev några fina bilder också som ska redigeras och hamna här på bloggen. Någon fisk blev det tyvärr inte men Lalles glada min när han svingade sitt laxspö räckte som bekräftelse på att det är härligt att komma ut en sväng.
Vi träffade även på en fiskekontrollant och tillika storfiskare som berättade om rejäla knular som dragits upp och återsatts i vattnet under höstfisket. Kul att se och höra om att det finns platser som kraftverksutbyggnad till trots håller grov fisk samt människor som kämpar för att bevara det som fortfarande finns kvar!

Där har vi säkerligen en del att lära om hur våra vatten ska skötas även om det på många platser finns eldsjälar som verkar så skulle vi kunna göra skillnad i gemensam trupp.



GuideLine

I veckan började vi kika på nya prylar inför kommande sommar och nu är det klart. Vi kommer att byta bort en hel del ur vårt Pool 12 sortiment och istället satsa på GuideLine som gör fantastiskt bra grejor!

Sommaren som var så började vi att ta hem andasvadare från dom då vår tidigare leverantör inte höll måttet och på den vägen är det, så förutom just andasvadare så kommer vi att kunna erbjuda spön, rullar och linor. Ska bli kul med ett märke som jag sedan tidigare haft erfarenhet av genom fisket men nu också får möjlighet att sälja för, speciellt då jag vet att det är bra grejor!

Just nu håller dom även på med finslipningarna på den nya webbsidan så håll lite utkik där så ni kan kolla in dom nya sakerna.


RSS 2.0