Senaste nytt

Vi har haft strålande väder den senaste tiden och så även i lördags när dagen öppnade upp med flugfiskekurs i Duved. Vi startade i solskenet på land och gick sedan ner till älven när kasten började ta form.
Deltagaren med yrke som skidlärare vintertid var sugen på att lära sig och en riktig talang, lyssnade och lärde sig fort och bara efter ett litet tag så tyckte jag att det var dags att prova mer på riktigt.
Vi startade vid nedre Duvedsgränsen och fiskade oss sedan uppåt, en Öring blev det, även om det inte var just fisken vi var ute efter denna gång.
Det blev en trevlig och givande förmiddag och kasten blev bättre och bättre under tiden. Jätteroligt att få lära ut till någon som just aldrig provat förut, då är det enkelt att vara med och rätta till hela tiden vilket ger ett snabbare resultat. Kul!

Bilder från detta kommer under kvällen. Tills dess får ni hålla tillgodo med bilder från Drafsjön dit jag och min bror åkte ner för lite rofyllt fiske häromkvällen.

  
Så ser agnfisken ut i detta vatten om du vill fånga dom riktigt stora Gäddorna, denna hade redan fått sig en omgång innan den tog på vårt mete.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0