Regn och rusk

Nu har detta regnoväder nått till Jämtland, huvva!
Igår trotsade vi dock regn och rusk för att fiska lite, på förmiddagen blev det guidning i älven runt Duved, riktigt trevligt! Varmt kaffe och tunnbrödsbäta under granarna samtidigt som vi tog några Öringar så mina gäster fick äta fiskmiddag!



Senare under eftermiddagen var det dags för flugfiskekurs och tills dess så hade regnet tilltagit vilket resulterade i att vi blev blöta in på skinnet. Vi började med att gå igenom tips och trix uppe i Duved, kastade lite och övade in grundkast innan vi åkte ner till tegeforsen och satte dom nya kunskaperna på prov.
Vi hoppades såklart på någon Öring även om själva målet var att få till ett bra kast. Det gick bättre och bättre och vi blev blötare och blötare, så tillslut, nöjda och glada packade vi ihop och mina gäster åkte hem för att vrida torkskåpet på max!

En riktigt mysig dag! Egentligen tycker jag att skitväder är rätt bra väder, hyfsat klädd och rätt inställning är allt som behövs, det ska mycket till innan man inte kan tända upp, koka kaffe och blicka ut över ett fiskevatten med ett leende på läpparna.

Tills nästa gång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0