I väntan på....

....tomten och snön är det som gäller för tillfället. Plusgrader och nederbörd i form av vatten har haft sitt grepp om Jämtland allt för länge. Isarna har dock blivit bra på många ställen då snöbristen och veckor med kallgrader har gett en fin kärnis, men att ta sig till favoritplatserna på skidor eller skoter är fortfarande en tur som går över stock och sten istället för vita vidder.
Det är tråkigt med den sena vintern i år men vi håller tummarna för rejäla dump framöver då vi nu har slagit upp portarna och laddar för en ny skidsäsong!

Öppetiderna är frånochmed i fredags återigen 09:00-18:00 sju dagar i veckan och tittar ni in så möts ni av lite smått folkskygga jämtar och glada miner :)
Lustigt det där hur man precis har vant sig vid lugnet och rätt vad det är så fylls byarna med trevliga turister och karusellen är igång igen. Det tar ett litet tag att vänja sig vid den nya lunken men att jobba i Duved eller Åre en vinter är väldigt roligt och givande med nya ansikten och härliga människor hela tiden.

Nu kom Peter precis tillbaka från lunchen och har funderingar på att trotsa barmarken och dra igång skotern imorrn för att pröva fiskelyckan, det ska bli intressant att höra hur det kommer gå.

Men nog om detta, åk nu iväg till närmaste luciatåg och njut av denna söndag med glögg och julstämning! Kanske en sväng in på julmarknaden i Åre eller ladda för den i Duved nästa helg!

Ha det fint!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0