Fjällsportfiske

Välkommen till Fjällsportfiske!
Vi är en butik som ligger i Duved och under vintrarna erbjuder vi uthyrning av skidor och det mesta du kan behöva inom vintersport. Under somrarna så är vi den STÖRSTA fisketillbehörsbutiken väster om Östersund och nu utökar vi med fiskeguidning och kurser i de olika slag.
Den här bloggen är en del av vår hemsida http://www.fjallsport.com/ och kommer att uppdateras regelbundet för att ge Dig lite inblick i vad som händer i fjällen.

Vi erbjuder guidningar över fiskevatten i Åre/Duved med omnejd och med år av erfarenhet i våra hemmavatten så kan vi ge dig den upplevese du är ute efter!
Det spelar ingen roll om du vill prova flugfiske för första gången eller vill ut på en långtur uppe i fjällen, hör av dig och berätta om vad du vill göra så skräddarsyr vi ett paket för dig!
Under sommaren kommer du att kunna komma och prova kasta med flugspö utanför butiken gratis i sällskap om minst 3 personer och gillar du det så kan du boka en kurs hos oss. Vi anordnar också kurser i flugbindning för den som är sugen på att fånga fisk på egenbundna flugor.

Hör av dig!

[email protected]
[email protected]

Fjällsport
                   09:00-17:00                 0647-26100
Fjällsportfiske          08:00-21:00                 070-2969606

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0